Résztvevői regisztráció

A  konferenciára nevezett hallgatóknak, zsűritagoknak, kísérőtanároknak és vendégeknek egyénileg is be kell regisztrálni a szekcióra a rendezői honlapon. Ehhez a regisztrációs űrlap ezen az oldalon lesz elérhető, várhatóan februrár elejétől. A kitöltésre kb. két hét áll majd rendelkezésre. Az intézményi és kari TDK felelősöket értesíteni fogjuk a regisztrációs lehetőség megnyitásáról, így ők tájékoztatni tudják kollégáikat és a nevezett hallgatóikat a lehetőségről és a kapcsolódó határidőről. 

A regisztrációs felületen lehetőség lesz az étkezésre és szállásra vonatkozó igények leadására, valamint a szabadidős programokra is lehet jelentkezni. Minden résztvevőnek meg kell adnia, hogy a részvételi díj befizetésével kapcsolatban ki a számlafizető: a küldő intézmény, a regisztráló személy, esetleg harmadik fél. A nevezett hallgatók részvételi díját általában a küldő intézmény fizeti, ezzel kapcsolatban a résztvevők érdeklődjenek intézményük TDK-felelőseinél. 

A regisztrációs felület megnyitását megelőzően elérhetővé tesszük a szekció programtervét, és a várható tagozati beosztásokat is. 

A regisztráció a konferencia valamennyi résztvevőjének (a határontúliak kivételével) kötelező.

A regisztrációs űrlapokat 2016.03.16-án lezártuk!

Amennyiben lemaradt a regisztrációról vagy kérdése, problémája van, kérjük írjon a agrarotdk##kukac##sze.hu email címre.

Támogatóink